Jun 3, 2022, 7:23 AM

Горещи следи 

  Poetry » Love
262 2 8

Последната цигара бавно догаря...

Нещо безвъзвратно в сърцето изгаря,

защото вече до мен не си ти,

не виждам образа ти в ранните зори...

 

Огънят в мен не спира да пламти.

Оставя в тялото горещи, пепелни следи.

Но няма те жаждата в мен да утоля,

в енергията страстна отново да се потопя.

 

Ти си демон, ти си ангел, ти си бог.

Твоето име е отрова, постоянен и нестихващ зов.

Ти си спомен, ти си болка, ти си сладост.

Твоят допир е прокоба, блян и младост.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Veronika Mihova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??