ГОРЕЩНИЦИ
Горещо е навън. Горещини!
Животът пари. Въздухът трепти.
Недей гаси в сърцето ми цигара!
Живот, приятел и събрат,
забрави ли, че вече не си млад?
Или замисляш някакъв обрат?
Но с теб припяваме си стария рефрен…
Върви направо през стърнищата до мен.
На слънцето по дирята върви.
Не се оплаквам аз – дори и да боли.
Ще стигнем и до синора, но някой ден.
… И ти тогава ще си много уморен…
Wali (Виолета Томова)
© Виолета Томова All rights reserved.
На слънцето по дирята върви."
Вили,в "Горещници" и в "Бурята" ... следвах Слънчевата диря...! Сърдечни възхищения! И Поздравления!