Вярваш ли попита ме съдбата...
вярваш ли във себе си кажи?
В живота всичко е надежда
владееш ли я, вярваш ли кажи.
Надеждата за мене тя е...
вяра, щастие, любов.
И че без усилие ще мога
да я защитя в неверният ни свят.
И чух безброй загубиняк си...
Мечтател на измислени лъжи.
Но моля ви, прощавам ви за тази грешка
Защото сърцето ми в любов гори.
© Ангел All rights reserved.