May 13, 2011, 9:08 PM

Гориво за Душата 

  Poetry » Phylosophy
750 0 11

Понякога животът безпощаден

поставя ни излишни бариери,

но силни сме – не се предаваме

и казваме си „пътя ще намерим”

 

и търсим го, и бродим, скитаме,

недраги все – и без посока,

не спираме да искаме и питаме

и да гребем със пълни шепи от живота,

 

дори от глътките му тъй горчиви –

че някак си... присядат ни в сърцата.

Но тези глътки са за нас горивото,

захранващо мотора на душата.

© Александър Охрименко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??