Прости ни... всички сме в греха,
та Ти създал си ни от кал и пясък,
останала е тук... мъничка троха,
тя напомня ни за Твойта святост.
Убий ни... нека сме в смъртта,
в душите ни пак болка ръсна -
от спомена, че ние сме прахта
и отвъдно ще си носим кръста!
© Аз All rights reserved.