Nov 23, 2008, 10:50 AM

Господин... 

  Poetry » Other
530 0 18

Господин Спомен

тук ли сте
Вие ли казахте
че ме обичате
или аз
припомнете ми
Вие ли
разпъвахте с вопли
мислите
и душата ми
Вие ли
отнехте съня ми
заради Вас ли
другата в мен
се събуди
и коя е истинската
тя
или тя
съм аз
кажете ми
тук ли сте
Господин Спомен


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??