Jun 28, 2012, 4:05 PM

Господин Живот, госпожо Съдба... 

  Poetry » Other
556 0 0

Господин Живот, госпожо Съдба...


Господин Живот, госпожо Съдба,

позволете за малко да бъда щастлива.

Взехте ми всичкото щастие, радост...

Нека сега се почувствам и жива!

 

Горчивината досега изтърпявах,

душата жестоко ранявах,

сълзи всеки ден аз проливах,

а как е сърцето даже и не питах.

 

А то било, милото, кървящо!

Събирало болката тайно!

Но в ден като днешния моля...

Позволете му да бъде щастливо!

 

Господин Живот, моля те дай ми

търпение, сила и малко късмет.

Госпожо Съдба, моля въоръжи ме

със смелост и една доза живец.

 

Елате, Приятели мои,

седнете до мене сега,

черпя с малко мартини,

за моя нов Живот и Съдба!

 

Катя Михайлова

 



© Катя Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??