Sep 21, 2013, 5:15 PM

Гостенка 

  Poetry » Love
515 0 3

Бъди с усмивка днес.

Бъди самата себе си.

Бъди с весело сърце

и си спомни всички хубави мигове,

които си преживяла досега.

На този ден ти пожелавам

и една гостенка при теб да дойде.

Нарича се любов.

Бъди здрава и щастлива.

Бъди красива и влюбена жена.

Тази гостенка вече е при мен,

ми отвърна с усмивка.

Зарадвах се.

Зарадвах се, че една красива жена

познава любовта

и не само я познава,

а и приютила в своето сърце.

Дано тази гостенка никога

да не те напусне.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??