Mar 26, 2016, 10:37 AM

Говори ми тихо 

  Poetry
608 0 0

   Говори ми тихо с първите лъчи на утринна омара

   за мечти покрити от усмивка и тъга

   сякаш свършил е света.

 

   Говори с топли ласки без умора

   с порива на пролетта от ледената красота

   пренеси ме с тежките окови на страстта

   в дълбините на греха.

 

   Говори ми мили до припадък за любов

   ти научил се ,живота на другите да вземаш

   тъй както идва на света

   верен на илюзията за честта.

 

   Говори ми тихо, мили, без да спираш нито миг

   говори ми, сякаш никога не съм била жена.

© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??