Oct 29, 2009, 3:16 PM

Греховната любов се опрощава 

  Poetry » Love
1112 0 4

Дори и от любов - не ме предавай!

Обичаш ли - бъди докрая с мен!

 

Щом всеки грях пред Бога е платен,

греховната любов се опрощава!

 

Едничка теб желая, в теб се вричам!

А нощем през прозореца отворен

 

звездата твоя търся сред простора

и тихо пред свещта ù коленича...

 

Как утрото на теб да подаря?!

Как слънцето в ръцете си да нося?!

 

Бях просяк, но от теб любов не прося,

а те обичам с цялата душа!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??