Красива жена като нея е рядкост,
още от пръв поглед спира дъха.
Попадаш във нейната необятност,
интерес породен за вкуса на греха.
С нея опитал би малко от всичко,
би се отдал на прикрити мечти.
Би постарал се, и представил отлично,
впрегнал всички сили, за да впечатлиш.
И отпил вече жадно с пресъхнали устни,
потушил бурна стихия от огън,
обърни се я виж как се връща да вкуси,
още грях, на който ти си способен.
© Серафим Аянски All rights reserved.