Aug 23, 2007, 10:05 AM

Грешна 

  Poetry
729 0 11
Едно желание - безсилно искано,
една мечта - наивно детска,
една любов - отдавна чакана,
една душа - сломена, но и често грешна.

Един копнеж - горчиво безнадежден,
една съдба - жестоко тежка,
една вина - несправедливо носена,
една жена - ранима, но и често грешна...

© Теодора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??