Mar 26, 2007, 3:58 PM

Грешна любов 

  Poetry
773 0 2

Поспри, преди да завалиш,
в очите ми болка бъди,
не тръгвай, преди да простиш
на мрака зелените следи.


Събличай утрото бавно,
в моето тяло жар разпилей,
тя, душата ми, свикна отдавна
да бъде словесен бордей.


Изкрещи ме докрай
полусънена, гола и боса
нека раздялата знае
отговора преди въпроса.


Накажи ме с любов,
от която така си уплашен,
че до лудост сега си готов
да гориш в съда страшен.


Пристан не искам от тебе,
нито живота ти после,
тази нощ си потребен,
утре отново за тебе ще прося.

© Ивана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??