Apr 23, 2008, 8:59 AM

Грешната 

  Poetry » Phylosophy
722 0 17
Заплюйте я! Жигосайте я!
Спешно!
Не виждате ли, че е грешна?! Ама...
Хвърлете камъни по нея,
убивайте я бавно и полека,
за да усети болката.
Стъпчете й душата, безгрешници,
в калта, а после разпилейте я
- на хиляди парчета.
И кълнете - проклета да умре!
Че има начин после да се прероди,
по-силна,  и по-грешна...
Не я бесете само!
Бесилката ще й се стори... песен.
Грешната...
Но... кой живей по-щедро и от Бог?!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??