вписвам се и отписвам
по воля своя
по подобие на приетото
в Маскарада
и празнувам Живота
(слава и чест на сърцето Му)
иначе казано
нищо лично не влагам
та нали обществото
към всичкото мое посяга
карнавално износвам
аритмично прошарена мисъл
и не търся (вече не!)
диалог с танцувалния смисъл
просто споделяме балната зала
(той си чака принцесата
аз внимавам за партитурата)
щом засвири оркестърът
“маски долу” му ръкопляскам
(колко е топло лицето ти!)
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.