Dec 21, 2007, 6:21 AM

Грозен край на едно приятелство 

  Poetry
901 0 1

Какви приятелки добри бяхме

и колко болки и радости преживяхме.

Помниш ли старото, отминало за теб време,

в което заедно на висок глас се смяхме,

плачехме, танцувахме и се забавлявахме?

Едва ли дори ти минава през ум

колко зле ме караш да се чувствам

и колко много ме разочарова

като се сближи с напълно непознаи хора,

а на мен дори не се обаждаш

и скоро по улиците едва ли ще ме поздравяваш!

Със сълзи на очи пиша тези редове сега,

но знам, че и твоят свят скоро ще се преобърне

и всичко двойно ще ти върне!

© Тоня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжен стих, не мога да разбера как истински приятели могат да се разделят... ужасно е...
    Поздрав!
Random works
: ??:??