Лъжи ли бяха или надежди скрити...
Мечтания за по добър живот.
Копнежи ,салюти неразбрани
Родина гине без вина...
Аплодисменти някои въдицата
хвърля...търси леката борба
Народа наш ,потънал в кърви
търси любовта.Къде е?
Слонът с хобот напомня
къде изчезна доблестта...
защо не вярваме в любов Народна
А тя е майка на греха.
© Ангел All rights reserved.