Защо Светът мрази вестоносците...
Нима са те врагът!?
За истината те говорят...
За пъпа на Света.
Истината знам, горчи...
но по-добро от нея няма...
Знам, че трудно се преглъща тя,
когато я усещаш със душата.
Искаме да сме честити.
Искаме грехът да не горчи!?
Да лъжем и да сме честити...
И от Бог да търсим топлина.
© Ангел All rights reserved.