Nov 1, 2008, 1:32 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
745 0 6

      

       *             

Есенен  дъжд.

Осветяват  листата

празната  стая.

         

         *

 

 

 

      

© Георги Видинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??