Jan 28, 2008, 1:13 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
1019 0 11

Съмнението

е ключа на лъжата.

Страхът - вратата...

© Росен Яворов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??