Jan 25, 2008, 5:35 AM

хайку 

  Poetry
654 0 12

 

Животът е вятърна мелница.

Душите плачат -

няма вятър, дъжд вали.

© Весела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??