Apr 11, 2012, 9:46 AM

Хайку 

  Poetry » East forms
571 0 2

 

 

* * *

 

Живи корени

под изсъхнало стебло.

Мравуняк в пръстта...

 

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??