Mar 29, 2012, 8:11 PM

Хайку 

  Poetry
307 1 0

                                 Дъжд вали навън.

                                 Дъжд е твоето име.

                                 Обичам те, дъжд.

© Преслава Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??