***
"Пътят е лек. Не
хвърляйте канари пред
себе си!..." Амин!...
***
Като река да
потече животът ви –
бързо и силно!
***
Криле широко
разтворили волни в
простора летете!
***
Млади, влюбени
в живота сърца!...В
небето – балон...
***
Като кораби
с разтворени платна
бъдете! Напред!...
***
С пролетните
дъждове зрелостта по
вода да върви!...
***
Шумолене на
рокли; смях и закачки...
Сполука, деца!...
***
Без страх живота
прегърнете с ръце!
Мъдрост и сила!...
© Радослава Антонова All rights reserved.