Dec 7, 2010, 4:07 PM

Хайку байку 

  Poetry » East forms
751 0 6

Гледам луната -

облива небосклона -

и ям мусака.

 

 

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??