***
Вселената във
всеки от нас. Светът в
житено зрънце...
***
Ухание на
мечти – парфюм най-нежен!
Няма по-сладък...
***
Здраве. Мир. Любов.
Свобода. Най-
важните
неща!
Дим
всичко
друго е
над водата.
Вятър и мъгла...
***
Кой път е най – лек?
Този към дома! Там е
сърцето, нали!?...
***
Трикрако столче
пред камина. Кой ли е
седял на него?...
***
Дъха си можеш
да чуеш в нощната
синя тишина...
***
Топли очи. По
клавишите пробягват
пръсти. Глас нежен...
***
Цял океан във
вълната. Вселената –
във всеки от нас!...
© Радослава Антонова All rights reserved.