Sep 2, 2010, 7:30 PM

Хаос 

  Poetry » Other
655 0 3

Дишам реката,

Дишам гората,

Дишам теб.

 

Понякога дишам лайна.

 

Създавам хаоса,

Подреждам хаоса,

Руша хаоса.

 

Понякога се загубвам.

 

Напълно.

© Манифестофутуре All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??