Dec 6, 2018, 4:26 PM

Хаос 

  Poetry » Love, Free verse
722 8 2

Около нея винаги цареше хаос.

Шкафчето над леглото и отрупано с чаши и пакетчета.

Коя от сок, коя от вино, коя пък за вода.

Опаковките от среднощното и ядене на шоколад.

Препълненият пепелник.

Все се канеше да ги изхвърли.

В душата ѝ пък беше сметище.

Парченцата от разбитото сърце.

Хартииките на празните обещания,

тук-там и някоя снимка –

от когато е била щастлива.

Около нея (и в нея) беше хаос.

Нищо не изхвърляше.

Стаята и душата ѝ бяха препълнени.

С ненужни боклуци.

© Габриела Кънева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??