Sep 24, 2007, 1:20 PM

Хапче за сън 

  Poetry
1176 0 10

На Велика


Аз ще идвам нощите при теб.

И ще прониквам

във съня ти

с тиха страст.

Ще гледам празно,

като образ от портрет

и ще роня ситни сълзи,

но без глас.

Няма да те будя,

целувам или галя.

Само ще те гледам.

Във захлас.

Тлеещи мечти

на сутринта догарят

в синкавия дим

на стъпкан фас.

 


© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??