Mar 8, 2008, 7:14 PM

Харесваш ми 

  Poetry » Love
995 0 3

 

 

Понякога от чувства изгарям,
а друг път студ ме мрази.
От мислите свои не мога да бягам,
а в тях често прокрадваш се ти.

Как провокира чувства във мене,
ако кажа - не си - ще излъжа.
Красотата вътре във тебе намерих,
а аз откривам, каквото потърся.

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??