Aug 27, 2008, 9:39 AM

Хармония 

  Poetry
508 0 8
Луната пак целуна се с морето,
ти галиш моята ръка,
и гледаме вълшебството, което
докосва нашите сърца.
От тяхната целувка сластна
лунната пътека се роди,
морето шепне и безгласно:
"Ела и пак ме целуни!"
Любов, създала обич и хармония,
всевластна и обсебваща света,
като мелодия във филхармония,
изпълваща човешката душа.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??