Mar 4, 2008, 3:28 PM

Хармония - безвремие 

  Poetry
999 0 30

Душата й -
красива е хармония
от музика и страсти -
неподправени.
За болката вратата
е заключила,
ключът е скътала

под прага си.

Там пази го,
за него го е скрила,
усмивките й нежно
да отключва
и в миговете
на душевно сливане,
като река, с любов,
да я прегръща.

Отдава се,
без мисъл покаяние,
с жажда покоряваща,
а не с безверие.
Поглъща я
блажено безтегловие,
а времето...
превръща се в безвремие.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??