Feb 5, 2017, 6:36 PM

Химера 

  Poetry » Love, Free verse
499 0 3

Ти си миража

в моята пустиня.

 

Ти си образа 

в изкривеното огледало.

 

Ти си принца с коня.

 

Само че твоя кон е катър,

а обувките са ти скъсани.

© Ивелина Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??