Sep 3, 2009, 3:51 PM

Хищница 

  Poetry » Erotic
866 0 1

Хищница

Крехка и свенлива, видимо невзрачна,
който я погледне, очите си присвива -
какво е това, което сякаш ще заплаче,
обръща се и бързо в ъгъла се скрива?
Ефектно синеок, наперен, устремен,
създаващ впечатление на точен...
Не ù обърна никакво внимание, докато
не започна в него ноктите да точи.
Играеше го хищник, опита да я улови -
положи куп усилия безплодни.
Докато, без никак дори да се усети,
не се събуди в спалнята ù... потен.
От нея нямаше дори следа,
единствено бележка на чаршафа -
"Не беше зле, благодаря,
но моля те, недей, недей ме чака...".

© Цветелина Савкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??