Oct 14, 2011, 11:43 PM

Хитруша 

  Poetry » Humour
964 0 0

Оптимистка-опортюнистка,

чаровна принцеса,

весело ù е на езика,

тъмно ù е на душата.

 

Захапва ги римите,

разкъсва ги думите,

облак уж търси,

на дъжд се въси.

 

Прегръща с ръцете,

но спъва с нозете,

щастливо нещастна

е таз невяста.

 

Игриво с пръсти

кичур отмята,

лениво устни

опира в устата.

 

Пази се, дяволе,

хитруша е тази,

че свойто царство

не мож опази. 

© Галина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??