И без друго не искам да се съмва.
Не искам онази светлина.
Не се нуждая от Слънце да ме огрява,
не ми трябва светла яснота.
Нощ да е - тъмна и непрогледна,
нека да смразява тя кръвта.
Нека да е зима.
Нека от студ аз да умра.
Светлината моя загаси,
огъня ми потуши.
Не искам вече да горя,
не искам вече да ме боли.
© Ина All rights reserved.