Mar 24, 2014, 12:09 AM

хм 

  Poetry » Love
864 0 4

Трудно се преглъщат тези сълзи

- тежки капчици неволни.

Сребърно блещукат ми по пръстите

и мечтите ми оказват се оловни.

 

Аз не съм оловният войник,

ала с него много си приличаме,

любовта прегърна ни с камшик.

Огнен бич напомни, че обичаш ме.

 

Нямам нищо повече от нищо,

само трудни мисли във главата,

пълна със неизживяни мигове,

миговете неугодни на съдбата.

 

Не искам нищо повече от "Теб",

ала и по-малкото от "Теб" неща,

искам само да съм хляб и мед

по усмивката ти да се разтека!

© Носталгин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??