Mar 16, 2015, 12:45 PM

Хромозоми 

  Poetry » Love
415 0 1

Направен си от глина.

Пръстите ми

потъват между ребрата ти.

Ще те ремоделирам

по мой образец,

ще те превърна първично

в Адам

и ще те захапя

като ябълка.

Ще те върна назад към предците ти,

докато не станеш

хромозоми…

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Всички сме само затворници на клетките си.
    Хареса ми! Тематиката която засягаш не е често срещана.
    Поздрав
Random works
: ??:??