Хронична хрема
Казват хората, че хрема се лекува,
само седмица се боледува…
Казват хората, че времето лекува…
Лекува ли обаче празнота?!
Празната душа любов бълнува
лута се през гъста самота!
Казват също, че една любов
бързо се забравя само с друга…
Нима човек е толкова суров -
да стане бедна нечия прислуга?!
Казват хората, че времето лекува…
Над любов обаче, не властува!
© Манипулирам All rights reserved.
Поздрав, мила!