Dec 8, 2018, 7:47 PM

Хвалипръцкото 

  Poetry » Humour
775 2 1

1/ ХВАЛИПРЪЦКОТО

 

/почти истински случай/

 

Той все се удряше в гърдите...

Кънтеше, мъжката му гръд.

Хвърчеше той и над орлите...

да величаеше своя път!

 

Но прекалил бе със хвалбите!..

И както после се разбра,

от тупането по гърдите,

бе счупил няколко ребра...

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Рядко в "Откровения" се срещат хубави басни ! Това е една от тях !
Random works
: ??:??