Feb 6, 2008, 10:52 AM

Хвани се за света 

  Poetry
779 0 3
Вървейки из пътищата на света -
ненадейно или може би съдба -
срещнах изведнъж... любовта.

Посрещнах този миг... на страст
или може би - похотлива сласт -
над мен вече имаш власт.

Дълбоко в мен ти се взря -
дъх, целувка, трепет,
унес - да, това е -
ти успя, отвори моята душа.

Поглед нагоре, вятър, аромат...
дъх на свеж цвят...
Ей, дай ръка,
хвани се здраво за света.

© Тарададам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??