Jun 29, 2022, 9:19 AM

И 

  Poetry » Other
351 3 6

В детството

не избираме.

Дрехите -

просто ги носим.

И онези, които

да пораснем се грижат,

питат: " откъде са петната..."

и не виждат, че

щастие играта ни носи.

После

се скрива

голата радост

в

навика да износва

костюми и роли,

и в това

има

някакво тихо величие,

за което понякога

ние

сме

само актьори.🍀

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??