Mar 18, 2011, 12:00 AM

И беше мой 

  Poetry » Love
440 0 1

Очите ти - по-сини от небето.

И устните - по-меки от коприна.

Целувките - по-сладки от меда.

И страстите - по-силни от лавина.

 

Думите - прошепнати в косите.

Пръстите - изгарящи плътта.

Гласът - звуци от китара.

Усмивката - хиляди слънца.

 

Това си ти. И беше мой - за кратко.

Уви, замина си. И всичко ти си взе.

И без небе и слънце аз останах.

Единствено със плачещо сърце.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??