Боли ме, когато те няма!
Боли ме, когато си тук!
Боли ме от твойта измама!
Боли ме, когато съм с друг!
Боли ме, когато ме искаш!
Боли ме, когато студиш!
Боли ме като ме притискаш!
Боли ме, когато във друга гориш!
Боли ме, когато се смееш!
Боли ме, когато мълчиш!
Боли ме без мен да живееш!
Боли ме със мен да летиш!
Боли ме, когато те няма!
Боли ме, когато си тук!
Боли ме! Това е измама!
Боли ме! На всички напук...
09.03.2009г., София
© Метафора All rights reserved.