Sep 16, 2006, 8:46 PM

И докато се смяхме 

  Poetry
545 0 3

И докато се смяхме

С нежните си гласове

Тя влезе в залата

И обръсна главите на всички ни

 

„Какво ще правим сега” – помислих си

„Отивате на по-сигурно

Място” – ме успокоиха

И ни вкараха в килиите

 

Тя се усмихна

Развърза ветровете си

Унищожи всичко

След като си бяхме отишли

 

15.09.2006

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??