- Искаш ли къс Луна да ти подаря,
и пътя млечен,
и Земята цяла?
- Искам само онази светлина...
- Искаш ли хиляди звезди да огряват твоите очи,
искаш ли милиони галактики само твои,
искаш ли сърцето ми - единствето за тебе...?
- Искам само онази светлина, с която грееш ти,
искам като тебе боса да тичам към Луната,
искам сърцето ти - единствено за мен...!
- И Луната, и Земята, и звездите ще ти дам,
но сърцето вече е твое, не разбра ли?
- И нови светове ще имаме, нали?
Само наши...
Заедно, нали?
- И с шепи ще събираме любов,
и космос ще градим така,
и ще бъдем като хиляди, събрани в едно, звезди...
- Готов ли си?
Няма ли да те боли?
Няма ли да искаш други звезди да броиш?
Няма ли между другите любовта да изгубиш?
- Няма Луната да ти открадна,
нито Земята цяла,
или пътя млечен...
Готов съм да те обичам така, както никой друг не знае...
: )
© ДиаНа Щерева All rights reserved.
!!!*
Браво!