Jun 4, 2017, 10:53 PM

И моля се 

  Poetry
515 2 9

Душата ми си носи кръста

и пулса в отмаляващите длани.

Отивам там, отгдето друг се връща

и моля се, да срещна самарянин.

 

От тия, с ленените ризи бели,

извезани със знака на съдбата.

Те винаги в неволите си пеят

за себе си на своя бог и свободата.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

музика: https://www.facebook.com/nikolay.aleksiev.999/videos/vb.100001344506539/1316649141723223/?type=3&theater

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??