Aug 6, 2017, 10:38 PM

... и не съвсем 

  Poetry » Love
667 5 10


... и не ревнувам 
вече 
не тъжа
и  
много странно  
някак си
нехая 
и за това 
което е било
и за това 
което 
Е 
след края.

 

Любов ли беше То
или  
почти 
приличаше на нещо 
като огън  
като мечтание 
и  
като вик
но 
не съвсем 
почти лъжа 
това е.

 

До него крачех аз 
и 
не съвсем
макар напред 
да нямаше посока.

Тежеше кръстът ми 
и 
се смалих 
и 
сто жени след мене 
пропищяха... 

 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??