Aug 16, 2015, 10:26 PM

И нека чак до старостта... 

  Poetry » Love
705 0 1

Разбери най-сетне,

че си единственият,

който има ключ към моята душа,

и всичко мое дала съм ти,

и само с теб ще споделя,

живота, радостта, мечтите,

тревогите и бъдещите ни деца,

ти  истински обичай ме,

аз винаги ще бъда твоята жена.

 

И не мисли,

че може някой друг сърцето мое да открадне,

как краде се сърце на влюбена жена,

всеки поглед, разхождащ се по мен,

е така прозрачен,

и как според теб ще позволя..!,

Господар си на тази красота.

 

Разбери най-сетне,

че съм само твоя,

чувства, тяло и душа,

с тебе свързва ни една любов голяма

и нека чак до старостта...

 

 

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво Велина, останах безмълвен и очарован от теб. Поздравления
Random works
: ??:??