Feb 7, 2007, 8:31 PM

И пак... (хайку) 

  Poetry
591 0 3
И пак... (хайку)

Утринно слънце
попива хладна роса,
грее лотосът.

* * *
Бледи листчета
бавно носи реката –
живи, без корен...

* * *
Плачат щурците.
Всичко е тук през нощта,
совата знае...

* * *
О, чучулиги,
няма сън, няма звезди,
бавно се съмва...

© Доли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??